Are you ON?
Kvinna och man på kontor 2

Office Networks
miljö- och kvalitetsarbete

Office Networks miljö- och kvalitetsarbete är något som går igenom hela företagsledning, till personalen är aktiva, vilket är en naturlig del i vårt dagliga arbete. Våra produkter är utvecklade med miljön i fokus utan att ge avkall på användbarhet.

Miljömärkning

Energy blå 1Många av våra produkter är kvalificerade att bära Energy Star symbolen, en miljömärkning för energieffektiva kontorsmaskiner som EPA (United States Environmental Agency) lanserade 1993 och som anammats över hela världen. 

 

Der BlaueKonica Minoltas produkter har Blue Angel märkningen (Blaue Engel), en tysk miljömärkning sedan 1977.

 

 

 

Källsortering och rekonditionering

Vi arbetar för att värna miljön på olika sätt till exempel genom källsortering. Vi satsar extra på inköp och rekonditionering av begagnade maskiner som återanvänds. Begagnade maskiner som ej går att rekonditionera skrotas på ett miljövänligt sätt. 

Utmärkelser

Office Network fick utmärkelsen Gasellföretag år 2006 samt 2007. Vi har även blivit utnämnda till bästa sammarbetspartner av Konica Minolta åren 2008 samt 2009. Detta är vi givetvis mycket stolta över.

Kvalitetssäkring

Vi har de senaste åren kvalitetsäkrat hela företaget för att kunna fortsätta vår expansion med nöjda kunder. Office Network är idag en heltäckande IT-leverantör av teknisk utrustning till företag och organisationer.